dimarts, 10 de febrer del 2015

VAGA DE TOTES!

El 19 de maig totes les dones deixarem de ser el que se suposa que som: la força reproductiva que sustenta a l'ombra el sistema patriarcal i capitalista en què vivim. El 19 de maig totes les dones deixarem de cuidar, d'escurar, de cuinar, de criar... perquè a través de la vaga de totes estarem desmuntant el que ningú veu; el que no es paga ni es premia però que delimita la nostra vida a la cura de quelcom que no és nosaltres mateixes. Visibilitzarem que hem sigut i som invisibles, que el sistema patriarcal ens va relegar a la llar, a l'àmbit domèstic, del que no ens deixa eixir, obligant-nos a romandre en ell, propiciant l'autorealització de l'home, qui es mou a l'espai públic, perquè no ha de preocupar-se de les tasques de la llar ni de les cures dels membres de la seua pròpia família.

L'autorealització és incompatible amb la precarietat tant a la faena com a la llar. L'impacte que pot tindre una vaga de totes on la sororitat entre nosaltres es farà palesa pot arribar a copejar els fonaments sota els quals s'alça el sistema patriarcal, Així que aturades, precàries, mestresses de casa, treballadores domèstiques, migrants sense papers, jubilades... sense totes no hi ha vaga, deixem el drap i encenem la flama!

El 19 de maig ni al curro, ni a casa. TOTES A LA VAGA!


Vídeos realitzats per Dones en lluita de la Vaga de totes:




Performance en el marc del pregó alternatiu del Casal Popular de Castelló realitzada per Comando Teatrer i Dones en lluita en motiu de la Vaga de totes:




Més info: