dijous, 23 d’octubre del 2014

24 d'octubre | Presentació campanya | FORTES, JUNTES, RESISTENTS CONTRA LES SEUES VIOLÈNCIES


Enguany l'assemblea feminista Dones en Lluita hem decidit que en un dia no es poden combatre tots els fronts que suposen la violència masclista, per açò hem decidit que aquesta campanya tindrà un principi però no un final si tu vols.  

Este divendres a les 18h presentarem la campanya "FORTES, JUNTES I RESISTENTS CONTRA LES SEUES VIOLÈNCIES" i crearem un debat que no vos deixarà impassibles sobre el curt: “Pornobrujas”, serem puntuals! a les 18h al Casal Popular de Castelló (c/ d'Amunt, 67).

Per a nosaltres seràn les III Jornades Feministes que organitzem i gràcies a l'esforç de moltes anem a presentar una campanya que englobarà actes amb diferents temes: com s'afronten les violacions, masclisme en els moviments socials, la realitat de les cases d'acolliment per a dones, la tracta i l'explotació sexual… i qualsevol altre debat serà benvingut.

Les violències masclistes no s’aturen amb protocols policials ni amb lleis, solament les podrem fer desaparèixer, primer visibilitzant com ens afecten i en què es fonamenten, i després creant les nostres pròpies respostes, autoorganització i lluita cada dia.

Anem a commemorar-nos, a totes les mortes de la violència masclista, a totes aquelles persones qui, per raò del seu gènere, pateixen l'opressió i la repressió tant del capitalisme com del patriarcat. Però també anem a mostrar, per a qui ho dubtava, que continuem en la nostra, q la nostra lulita es clau i anem a encoratjar-la, que no defallirem mentre aquestes desigualtats segueixen existint.

T’apuntes?